Hulp voor jongeren tussen de 12 en 27 jaar

Help mij met een plek waar ik kan wonen

Net toen ik dacht mijn leven op de rit te hebben, stortte alles in. Ik raakte mijn werk en huis kwijt. Mijn JIT begeleider heeft samen met mij gezocht naar de mogelijkheden voor woonruimte en zo kwam ik na een tijd terecht bij JIT Foyer. Door deze tussenstap te nemen kon ik me weer inschrijven en beginnen aan de opleiding HBO Rechten. Inmiddels ben ik klaar om helemaal op mezelf te gaan wonen

– DANIËL

Sta je op straat, ben je dakloos of logeer je steeds bij vrienden. Heb je geen plek voor jezelf? 

Het JIT kan je helpen 

Samen gaan we op zoek naar een oplossing. Het JIT heeft woningen waar je wellicht terecht kan. Kan dat niet? Dan helpen we je verder! Bijvoorbeeld met het leggen van contacten, het in kaart brengen van je financiën, het vinden van een baan of opleiding. Jouw toekomst doet ertoe.

Kom daarom naar het JIT. Dan kijken wat het beste bij jou past. Daarna ga je aan de slag met je problemen. Samen met je begeleider. Want die staat voor je klaar. Zolang als nodig is.

JIT Foyer

Foyer is een huis van het JIT. Hier wonen jongeren tussen de 17 en 27. In het huis zijn 38 volledig ingerichte kamers. 
Lees meer over Foyer

Heb je problemen met wonen?

Wacht niet tot het erger wordt. Doe er wat aan!

Bel ons 070-3028005 en 070-3364710
Mail ons via info@hetjit.nl en laat je telefoonnummer achter als je wil dat wij je terugbellen.
Of kom langs op onze locaties

Lees hoe het JIT Haagse jongeren helpt met hun problemen

 

Sta je op straat, ben je dakloos of
logeer je steeds bij vrienden.
Heb je geen plek voor jezelf?
Het JIT kan je helpen
Samen gaan we op zoek naar een
oplossing. Jouw toekomst doet ertoe.