Hulp voor jongeren tussen de 12 en 27 jaar

GZ psycholoog /basispsycholoog met

diagnostiek aantekening (m/v) 24 -28 uur p.w.

Xtraplus is een werkmaatschappij binnen Xtra naast MOOI, VÓÓR Welzijn, Zebra en MEE ZHN. Xtraplus richt zich met name op de stedelijke projecten binnen Xtra. Stedelijke projecten richten zich niet op één stadsdeel maar worden Den Haag breed uitgevoerd vanaf een centrale locatie in Den Haag of omliggende gemeente. De medewerkers van Xtraplus zijn actief in alle Haagse stadsdelen en in Haaglanden.

Het JIT (Xtraplus)
Wij ondersteunen Haagse jongeren in hun weg naar zelfstandigheid. Dit doen wij via de methodiek Nieuwe Perspectieven (NP). Ons team bestaat uit verantwoordelijke, ondernemende, eigenzinnige denkers en doeners!
 

‘Jij weet de brug te slaan tussen de traditionele GGZ en een jongere,

zodat die wel landt bij de GGZ!’

 

Het JIT zoekt een:
GZ psycholoog /basispsycholoog met diagnostiek aantekening (m/v) 24 -28 uur p.w. die kan bijdragen en meedenken om, door deze brug te slaan, dát te bereiken wat andere instanties vaak niet lukt. Wil jij deze uitdaging met ons aangaan?

Dit is waar het JIT nu al onderscheidend in is:
Het JIT helpt Haagse jongeren tussen 12 en 27 jaar uit de problemen. Van jonge moeders tot statushouders, van studenten tot werkende jongere en alles daar tussen in. Bijvoorbeeld met huisvesting, school, werk of relaties. Of op financieel gebied, als er schulden zijn, of geen inkomen. Als het bij veel jongeren niet lukt om ze bij de schuldhulpverlening in beeld te krijgen, dan denken wij buiten de kaders en zorgen wij dat we een team van schulddienstverleners in huis halen dat daar een brug in kan slaan. Iedereen zegt outreachend te werken; Het JIT doet het echt! Wij spreken af waar de jongere zich beweegt en maken samen een plan met doelen waar de jongere aan wil werken. Niet voor niks melden de meeste jongeren zichzelf aan, omdat jongeren ons aanbevelen.

Functie inhoud
Vanuit jouw expertise vul je de JIT begeleider aan in de individuele begeleiding. Met een op de jongere afgestemde wijze zoek je naar passende specialistische hulp, geef je overbruggende ondersteuning aan jongeren en pas je waar nodig diagnostiek toe. Jij draagt bij aan een op wetenschappelijk onderzoek gebaseerde methodische doorontwikkeling en de vormgeving van een kwaliteitskader inclusief de borging. Jij adviseert en ondersteunt het management, o.a. in het verbinden van interne processen. En daarnaast onderhoud jij contact met (GGZ) netwerkpartners. Het takenpakket is verder nader in te vullen in samenwerking met de andere gedragswetenschappers.

Wij zoeken een GZ psycholoog of een basispsycholoog met 

  • Een diagnostiek aantekening.
  • Een SKJ of BIG registratie.
  • Affiniteit met de verschillende cultuurspecifieke kenmerken van de doelgroep.

Je voldoet aan het volgende competentieprofiel: een creatief, ondernemend persoon met een positieve en open houding; iemand die stevig in zijn schoenen staat, flexibel is en zonder oordeel in contact treedt met jongeren, begeleiders en het netwerk. Je bent communicatief vaardig, samenwerkingsgericht, organisatiebewust en kan kennis en wetenschap met de praktijk verbinden.

Overige informatie
Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Jeugdzorg. Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar. Afhankelijk van ervaring en opleiding bedraagt het bruto maandsalaris maximaal 4.707,94 op fulltime basis (schaal 11). Je dient voor indiensttreding een Verklaring Omtrent het gedrag te overleggen.

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Marion Herben mobiel; 06-13532714 of Nico Kooij, Manager JIT 06 20957365 kijk voor algemene informatie op de site van het JIT; www.hetjit.nl

Sollicitatie
Je sollicitatiebrief met cv kun je tot en met 26 april 2019 onder vermelding van het vacaturenummer 353  mailen naar: sollicitatie@xtra.nl of richten aan: Xtra, afdeling Personeel & Organisatie, Postbus 43197, 2504 AD Den Haag. Zet in je brief s.v.p. ook via welk sociale media je  ons gevonden hebt. Brieven die na de sluitingsdatum worden ontvangen, kunnen helaas niet meer in behandeling genomen worden.

Deze functie wordt gelijktijdig intern en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Ben je een interne kandidaat (op dit moment in loondienst van MEE, MOOI, VOOR, Xtra, Xtraplus, JongLeren of Zebra) vermeldt dan INTERN achter het vacaturenummer.

Sta je op straat, ben je dakloos of
logeer je steeds bij vrienden.
Heb je geen plek voor jezelf?
Het JIT kan je helpen
Samen gaan we op zoek naar een
oplossing. Jouw toekomst doet ertoe.