Hulp voor jongeren tussen de 12 en 27 jaar

Stagiairs gezocht: opleidingen HBO MWD, SPH en Social Work 

Het Jeugd Interventie Team (JIT) is onderdeel van XtraPlus; een werkmaatschappij binnen Xtra en werkt breed in Den Haag en in omliggende gemeente.

Het JIT

Het JIT begeleidt jongeren van 12 tot en met 26 jaar in een kwetsbare positie met multipele vragen. Het gaat bijvoorbeeld om jongeren die dakloos zijn geworden, politiecontacten hebben, kampen met schulden, schooluitval of een baan zoeken.

Wil jij stage bij ons lopen?

Stagelopen is een belangrijk onderdeel van je opleiding. Via een stage leer je welke banen je leuk vindt en leer je wat er van je verwacht wordt door een werkgever. Daarom is het belangrijk om een leuke en passende stage te vinden. Het JIT werkt graag met stagiairs. Wij bieden dan ook stagemogelijkheden voor HBO MWD-, SPH- en Social Work-studenten. Uiteraard zorgen wij gedurende je stage voor goede begeleiding en een prettige leeromgeving.

Wij hechten veel belang aan stageplaatsen

Wij hechten veel belang aan het bieden van stageplaatsen. Leerlingen hebben immers op school de nieuwste theorieën meegekregen en kunnen deze kennis met ons delen. Naast het vernieuwende element breng je als stagiair extra kwaliteit in de organisaties en draag je bij aan onze dienstverlening.

Aanmelden als stagiair

Wij hebben weer stageplekken beschikbaar bij JIT Preventief. Volop kansen om jouw skills te ontwikkelen!

Stuur je motivatiebrief met CV naar: Lolita Kleve

We kijken uit naar je reactie!

Sta je op straat, ben je dakloos of
logeer je steeds bij vrienden.
Heb je geen plek voor jezelf?

Het JIT kan je helpen
Samen gaan we op zoek naar een
oplossing. Jouw toekomst doet ertoe.